Satsang

Satsang (ontmoeting in waarheid – Sanskriet) is een samenzijn waarin dat wat je in wezen bent centraal staat. Vorm en inhoud van zo’n samenzijn worden sterk gekleurd door de inbreng van de deelnemers, maar de stilte vormt altijd de basis. Er is voor alle vragen ruimte, er ontstaan dialogen, er ontstaan monologen, er worden oefeningen of meditaties aangeboden – dit alles ten dienste van jouw zoektocht naar waarheid.

Een satsang samenzijn duurt anderhalf tot twee uur. Een vast weekritme is me vreemd en ik ben veel op reis, daarom zul je onregelmatig een door mij geplande satsang bijeenkomst in de agenda aantreffen. Deze vindt dan plaats in Centrum de Bogen nabij het CS in Amsterdam. De meeste satsang bijeenkomsten vinden plaats op initiatief van en worden georganiseerd door deelnemers zelf. In verband met de beperkte ruimte (maximaal 12 – 15 deelnemers) is opgave vooraf noodzakelijk.

Van tijd tot tijd zijn er intensieve satsang weekenden in Frankrijk – daar kun je uitsluitend aan deelnemen als je een of meer sessies of trajecten hebt gevolgd.

Raadpleeg regelmatig de agenda of abonneer je erop, zodat je op de hoogte kunt blijven, of neem contact op wanneer je meer wilt weten.